Mă bucur că ai ajuns aici!

Sunt Iulia Maftei, iar acesta este blogul meu, loc virtual unde vorbesc despre viața de mamă și femeie în lumea modernă, dar și despre sănătate, îngrijire și alimentație sănătoasă (pe scurt: lifestyle sănătos).

Medicina m-a fascinat înca din copilărie, când îmi doream să ajung doctor. Vorbeam serios, așadar am absolvit Facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila și m-am specializat în nutriție. Citesc zilnic cele mai recente studii și practic jurnalismul medical de peste 10 ani, timp în care am strâns atât de multe întrebări și am întâlnit atâtea mituri, încât mi-am spus că este timpul să am un blog unde să vorbim serios despre teme serioase. Tot aici voi strecura și rețete delicioase, dar sănătoase.

Mai am câteva pasiuni pe care le-am urcat pe culmile performanței. Printre acestea aș menționa dansul (oh, da!), pe care l-am practicat încă din copilărie și cu acte în regulă la Federația Română de Dans Sportiv și care mi-a deschis calea către a înțelege profund efectele mișcării asupra sănătații fizice și psihice. Ca adult nu doar că predau dans pentru cei mari și cei mici, dar nu m-am putut abține să nu merg mai departe, până la kinetoterapie, așadar de-a lungul timpului am dezvoltat programe ce îmbină terapia prin dans cu elemente de kinetoterapie, având un real succes atât ca rezultate privind îmbunătățirea stării de sănătate fizică a cursanților, cât și ca efecte asupra stării de bine în general. Sunt programele mele de suflet, aș vorbi mult pe această temă. Unii dintre voi m-au întâlnit deja la sală, unde am făcut o pauză pentru moment, dar promit să revin cum crește Simon mai mare 1f642 - Despre mine Așadar este posibil să strecor, când și când, subiecte legate de beneficiile mișcării.

Dincolo de ceea ce îmi place să fac, de carieră și hobby-uri, viața mi-a oferit cel mai mare dar: un copil. Ca mamă, viața mea s-a schimbat mult, nu neapărat ca mod de a trăi, ci mai mult ca principii, valori și priorități. Nu am știu că pot iubi atât de mult până la Simon. Și nici nu am știut că pot fi atât de puternică, de empatică, de curajoasă până la el. Că pot să învăț atât de mult într-un timp atât de scurt, indiferent de zi sau noapte. Și nici nu m-am simțiți vreodată atât de norocoasă și binecuvântată până la Simon. Îl iubesc cum n-am iubit vreodată, îl respect și cresc odată cu el!

Abonează-te, voi veni cu informații ce îți vor fi de folos în viața de zi cu zi!

Mă găsești și aici:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *