Termeni si Conditii zicuzi.ro

Acceptarea termenilor

Zicuzi.ro este un site in limba romana, un serviciu gratuit (portal web lifestyle feminin) furnizat ca atare utilizatorilor/vizitatorilor sai de catre Sales Consulting SRL, caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Folosind site-ul Zicuzi.ro, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile (“Termeni si Conditii”), incluzand orice schimbari ulterioare. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii, va rugam sa nu folositi serviciile noastre.

Limitarea raspunderii

Site-ul Zicuzi.ro nu este raspunzator fata de utilizator/vizitator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Zicuzi.ro nu va fi raspunzator pentru caderi de internet/retea si, in special, pentru caderi din cauza carora site-ul nu poate fi accesat ca urmare a unor dificultati tehnice sau de alta natura care se regasesc in afara sferei de influenta a site-ului Zicuzi.ro, de ex. forta majora, culpa tertelor persoane.

Conditii

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Proprietate intelectuala

Site-ul Zicuzi.ro si continutul sau sunt proprietatea Sales Consulting SRL si sunt protejate de legile in vigoare din Romania si Uniunea Europeana. Sunteti de acord ca nu veti copia, reproduce, modifica sau crea lucrari derivate din acest site.

Politica de confidentialitate

Prin acceptarea prezentului acord si trimitand informatiile dumneavoastra personale pe siteul nostru, intelegeti si sunteti de acord ca putem folosi, colecta si procesa aceste informatii in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Pentru mai multe detalii privind confidentialitatea datelor, va rugam sa consultati pagina: Politica de confidentialitate.

Continutul paginilor zicuzi.ro si politica de copyright

a. Toate materialele prezente pe site, incluzand texte, poze, fisiere video sau audio, dar si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor oferite de zicuzi.ro utilizatorilor sai sunt proprietatea zicuzi.ro, in afara de cazurile in care este specificat expres alt proprietar.

In afara de materialele care reprezinta continutul zicuzi.ro, site-ul beneficiaza si de publicitate furnizata sub diferite forme de reteaua de publicitate online in care este inclus www.zicuzi.ro.

zicuzi.ro nu poate garanta implicit pentru continutul site-ului sau pentru continutul oferit de partenerii sai. zicuzi.ro nu isi asuma raspunderea in niciun caz, pentru nicio dauna pricinuita direct sau indirect de date, informatii, texte, imagini, fisiere sau functionalitati ale zicuzi.ro. De asemenea, zicuzi.ro nu garanteaza acuratetea sau actualitatea informatiilor sau serviciilor si functionalitatilor oferite de site-ul zicuzi.ro.

b. Publicitate zicuzi.ro face parte dintr-o retea de publicitate media, astfel incat in paginile sale pot aparea diferite forme de bannere sau campanii de promovare. zicuzi.ro nu este responsabila in niciun fel cu continutul bannerelor sau al site-urilor catre care acestea redirecteaza.

c. Utilizarea continutului Continutul zicuzi.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al zicuzi.ro. Acordul scris se cere pentru: – reproducerea sau stocarea continutului zicuzi.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei – modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea de materiale de pe zicuzi.ro, in lipsa unei permisiuni scrise din partea zicuzi.ro. – indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al zicuzi.ro.

Orice utilizare a continutului zicuzi.ro, alta decat cea mentionata expres in acesti termeni si conditii este strict interzisa.

Contact Zicuzi.ro privind Termenii si conditiile

Daca aveti intrebari privind termenii si conditiile Zicuzi.ro, va rugam sa ne contactati la:

Adresa Postala: Str. Republicii 321, H 19 Parter

Email: contact@zicuzi.ro

Facebook Comments